Rengøring af kontorer, institutioner og butikker

kontorrengøring Vi tilbyder individuelle løsninger i form af rengøringsabonnementer med forskellige frekvenser. Det kan være fra 1 dag om ugen optil hver dag, inkl. lørdag og søndag - alt efter jeres behov.

Typer af abonnementsrengøringDer er ofte forskellige behov afhængigt af dine lokalers brug og indretning.

For eksempel kan kontorer ofte nøjes med rengøring et par gange om ugen, hvorimod en børneinstitution skal rengøres hver dag, med særlig fokus på gulve og sanitet.


Butikker skal typisk også rengøres i weekenden, og ofte med en model, hvor nogle rengøringsfunktioner såsom støvaftørring og oprydnign foretages af salgspersonalet, mens andre ting som gulvvask, vinduespolering mv. håndteres af et rengøringsfirma.

Vi hjælper dig med at finde frem til den mest optimale løsning.


Specialrengøring – hovederengøringer, gulvbehandling, rengøring efter fester, flytterengøring

Foruden abonnementer kan vi også tilbyde hovedrengøringer (bør gøres 1-2 gange om året), gulvbehandlinger i form af opskuringer, evt. med efterfølgende polishbehandling, pleje af trægulve, tæpperens samt rengøring efter håndværkere eller i forbindelse med flytning.

Du kan finde mere om disse emner ved at klikke på den kategori på toppen af siden, som svarer til det emne, du er interesseret i. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Selv om, du måske ikke lige finder det emne, som du er på udkig efter, så kontakt os alligevel. Vi er meget alsidige og kan formentlig godt hjælpe dig med opgaven.