Gulvbehandling – opskuring, polish, tæpperens, oliebehandlign mv.

gulvbehandlingGulve skal fejes, støvsuges og vaskes i det daglige, men med mellemrum skal de have den helt store tur for at blive ved med at se godt ud.


Forskellige former for gulvbehandling


Forskellige gulvbelægninger kræver forskellig pleje. Men uanset, hvilken form for gulv, du har, så er det vigtigt, at det får den løbende vedligeholdelse, der er brug for, og at dets pleje bliver udført korrekt og professionelt.


De rigtige maskiner og den rigtige knowhow

Vi har stor erfaring i at behandle mange forskellige gulvtyper. Opskuring er eksempelvis ikke bare et spørgsmål om at køre rundt med en tilfældig skuremaskine.

Der skal udvælges korrekte skuremåtter til det aktuelle gulv, anvendes de rigtige sæber og plejemidler mv.

Tilsvarende er det stor forskel på god og dårlig tæpperens, ligesom behandling af trægulve er en hel videnskab for sig.

Det betaler sig at være omhyggelig og gøre tingene rigtigt første gang. Dels kan en forkert behandling give et grimt resultat, og i værste fald kan det skade dit gulv permanent.


Også pleje og vedligeholdelse af trapper

Opskuring og polishbehandling er ikke kun til gulve, men også noget, som de fleste trapper - især i etageejendomme - har godt af.

En linoleumstrappe bør eksempelvis skures op og få frisk polishbelægning mindst en gang om året, hvis den skal blive ved med at se pæn ud. I modsat fald, vil belægningen blive mere og mere sort, og i sidste ende vil der opstå sprækker som ikke kan repareres.

Klik her for at læse mere om opskuring af trapper.