Opskurring af gulve og polishbehandling mv.

gulvopskurringSelv om et gulv vaskes ofte og behandles med de rigtige plejemidler, vil der med tiden trænge snavs ned i porer og sprækker. Derfor er der med jævne mellemrum behov for en egentlig gulvopskuring, så gulvet bliver renset ordentlig op.

Opskuring med skurremaskine

Når gulvet virkelig skal renses i bund, anvender vi en skurremaskine påsat en skurremåtte, som passer til den aktuelle gulvtype.

Vi anvender nogle specielle skurremåtter, som er yderst effektive, samtidig med at de er skånsomme over for gulvet.

Valg af sæber m.m. afhænger også af gulvtype. Der skal selvfølgelig en anden behandling til et lagergulv på en fabrik end til et linoleumsgulv i en kantine. Vi kender kemien og sørger for at anvende de rigtige materialer til opskuringen af dit gulv.


Polishbehandling af linoluem og andre gulvtyper

Hvis der er megen traffik på gulvet, kan det være en idé at lægge en beskyttende polish efter opskuringen. Dette er særlig aktuelt i forbindelse med linoleumsgulve, men også andre gulvtyper, herunder terezzo og vinylgulve kan med fordel gives polishbehandling.

Polish fås både i matte og blanke udgaver. Evt. kan gulvet efter polishbehandlingen high speed poleres, hvorved det det bliver helt blankt. Dette ses ofte anvendt i supermarkeder og gør gulvet meget nemt at renholde bagefter.


Også opskuring af trapper, inkl. polishbehandling

Vi opskurrer også trapper i etageejendomme. Her er der i sagens natur høj traffik, og en opskurring en gang om året eller evt. to vil være med til at holde trapperne rene og pæne. Vi anbefaler at kombinere en trappeopskuring med at lægge polish på trappen bagefter – især, hvis det er en linoleumstrappe. Det beskytter mod snavs og gør desuden trappen nemmere at vaske og renholde fremover. Læs mere om trappeopskuring ved at klikke her.