Opskuring af trapper og polishbehandling

opskuring af trapper og polishbehandlingAlle trapper i etageejendomme har godt af en trappeopskuring typisk en gang om året eller evt. oftere, hvis der er megen trafik på trapperne.

Opskuring og polish gør trapper nemmere at holde

Der bliver slæbt meget skidt og snavs ind fra gaden i en trappeopgang. Især i vintermånederne står det slemt til med sne og sjap. Og det går hårdt ud over jeres trapper.

Har i linoleumstrapper, vil de hurtigt blive sorte og kedelige at se på, hvis de ikke får en opskuring fra tid til anden.

Det er i reglen en god idé at supplere en trappeopskuring med en omgang polishbehandling, så linoleumsbelægningen beskyttes mod snavs, og så det bliver nemmere at vaske trapperne fremover.

Spar penge med løbende vedligeholdelse

Noget af det største arbejde med en trappeopskurring er at rense gammel polish af, især hvis der er gået for lang tid siden sidste opskuring og polishbehandling.

Hvis den gamle polish bliver slidt igennem, vil der trænge vand og snavs ned i sprækkerne, og det vil på sigt ødelægge både polish og linoleum.

Det er besværligt er dermed dyrt og rense op, og i værste fald kan linoleumsbelægningen tage varig skade.

Sørger I derimod for at få renset op og lagt ny polish på typisk en gang om året, er arbejdet meget mindre og som bonus har i hele tiden pæne trapper at glæde jer over.

I det lange løb sparer I derfor penge på denne måde, og trapperne bliver også nemmere at renholde i det daglige.


Ikke kun til linoleumstrapper

Det er ikke kun linoleumstrapper, som har gavn af trappeopskurring. Også stentrapper kan med tiden blive mørke og triste, hvis ikke de skurres op fra tid til anden, og det er også muligt at lægge polish på stentrapper. Det er ligeledes smudsafvisende og gør trappen nemmere at renholde.

Nogle trapper har vinylbelægning, evt. med struktur for at gøre dem skridsikre. De kan også skures op med et godt resultat og give polishbehandling.

Kontakt os for at høre nærmere om opskuring af trapper samt polishbehandling.