Om Clean Danmark – hvem er vi?

Inspektion hos Clean DanmarkHos Clean Danmark har vi samlet en masse knowhow og erfaring inden for rengøringsbranchen. Faktisk har vi over 18 års erfaring at trække på.


Kvaliteten i højsædet

Noget af det vigtigste i forbindelse med erhvervsrengøring er, at kvaliteten holdes i top. Ikke blot i starten, men fast og stabilt – år ud og år ind.

Derfor foretager vi løbende en grundig kvalitetskontrol, og skulle nogle ting undtagelsesvis vise sig ikke at være på plads, sørger vi for at få det rettet hurtigst muligt. Fuldkommen perfektion er måske en uopnåelig standard, men vi gør vores bedste for at tilnærme os dette og for at levere, hvad der er lovet, stabilt og vedvarende.


Uddannede rengøringsfolk

Rengøring er et håndværk som alle andre med teknikker, der skal beherskes, og produkter og redskaber, som skal kendes og anvendes korrekt. Derfor gør vi meget ud af at uddanne vores medarbejdere ordentligt, så de kender deres fag og kan udøve det professionelt.

Vi har træningsprogrammer for vores medarbejdere, hvor vi løbende sikrer, at de holder deres kunnen ved lige og desuden dygtiggør sig inden for nye områder. Det er med til at holde standarden vedlige og hele tiden forbedre den.


God kommunikation er afgørende hos en servicevirksomhed

Når alt det grundlæggende er på plads mht. knowhow og professionel udøvelse af vores rengøringsarbjde, kommer den trejde og mindst lige så afgørende faktor, nemlig god kommunikation dels mellem os og vores kunder og desuden mellem vores servicekontor og medarbejderne ud i marken. Det er vigtigt, at evt. korrektioner modtages hurtigt og bliver rettet til, og det er også vigtigt, at beskeder om firmafester med behov for ekstra rengøring, ferielukninger m.m. kører problemfrit. Vi gør meget ud af at sikre os, at alle kommunikation bliver korrekt modtager og overdraget, så alting glider på skinner. Vores målsætning er, at du skal opleve en rengøringsservice, som til fulde lever op til dine forventniger samtidig med, at du har mindst mulig opmærksomhed på området, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, fordi vi udfører vores.